Energi nu og for altid

- et uge-kursus i sol, varme og godt selskab 

For 7. år i træk kan du opleve forrygende uger i godt selskab med Birgitte og Sharyn, som vil undervise, underholde og inspirere dig. Uforglemmelige uger, som helt sikkert vil tanke kroppen og sindet op med masser af ny energi.

Programmerne er sammensat så alle kan deltage - uanset hvilken form, figur og erfaring.
Igen i år bliver der rift om pladserne - så vær nu ikke for langsom med at bestille!!! 

PRIS: kr. 2800 + rejse og indkvartering (læs nærmere omkring dette på de respektive rejse-events)
Prisen på kr. 2.800,- dækker
• En masse varieret holdtræning
• Spændende foredrag om kost, stress og optimal træning
• Én lækker trænings-T-shirt

_________________________________________________________________________________

 

Tænker du stadig om det er noget for dig?

Så kan du da lige læse hvad én af kursisterne skrev efter sidste tur...

"Lige bortset fra den allerførste EnergiEvent, så er uge 46 fast afsat til EnergiEvent hvert år i min kalender! Jeg har været af sted alene (første år) , hvor jeg kun kendte nogle deltagere og Birgitte ganske lidt på forhånd, og de sidste par år har flere veninder meldt sig ind i "klubben" og deltager nu også fast hvert år.

EnergiEvent er en fantastisk uge, uanset om man er i topform eller i kageform, pivung eller har ret til mimrekort - der er plads til os alle. Hører man til i den mindre toptunede ende, så er man ikke alene! Er man i supershape, så er der også sved på panden og ømme muskler at hente!

Variationen i programmet gør, at man aldrig bliver træt af at deltage, hverken i løbet af ugen eller år efter år. Instruktørerne er jo de samme skønne og skøre madammer, som hvert år gør ugen til meget mere end et træningsophold i solen. Masser af sjov og spas er iblandet en meget stor professionalisme - sjældent har jeg grinet SÅ meget og trænet samtidig som med Sharyn og Birgitte!

Den årlige farvel-time er noget HELT for sig selv, og så absolut et af turens humoristiske højdepunkter, hvor vi giver den max gas på flere planer.

Jeg glæder mig som et lille barn til igen i år at skulle af sted med veninderne til en uge, som på alle måder giver ENERGI til resten af vinteren. Snyd ikke dig selv for denne super oplevelse!"

Kh Stine